Adverteren bij Daisycon

 

 

Home | Chatten | BDSM Store | Lingerie | Gokkasten | Condooms | Dating | Links | Contact

 
 


Direct Chatten


Chat Nu!

10 Gouden Chat Tips


Advertenties


Linkpartners

Radio Caramba
Apresski.biz
Website slechts 1,25 p/mnd
Zoek een date!
StudentenTop100
Eigen startpagina?
A spellen Gratis Games
247 spellen.nl
Games & Video's
Radio Portal
StudieInfo.nl
Linkelink
Chat Startsuper
BorgIRC NET
StudieLink.nl

Chat Jouwstarter

Startee
Meer links...

Linkpartner worden?
Klik hier


Advertenties


Leuke Games


Dating


Adverteren bij Daisycon

Adverteren bij Daisycon

Adverteren bij Daisycon
 


Dating


Adverteren bij Daisycon

Adverteren bij Daisycon

Adverteren bij Daisycon
 


Het Weer

Disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld om informatie te verschaffen over chathut.nl en haar activiteiten. De informatie wordt naar beste weten verstrekt, maar kan zonder vooraankondiging en op ieder moment worden gewijzigd en/of ingetrokken. chathut.nl kan niet instaan voor de volledigheid en juistheid van de informatie. De informatie wordt door chathut.nl geleverd zonder enige garantie aangaande juistheid, volledigheid en/of geschiktheid.

Auteursrecht

De website (http://www.chathut.nl) is eigendom van E. Zwaan. Alle auteursrechten en andere rechten van intellectuele eigendom op de inhoud van deze website, waaronder inbegrepen de tekst, de vormgeving, en de beelden en geluiden, behoren toe aan chathut.nl of derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan chathut.nl. De inhoud van de website mag niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van chathut.nl worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden, behoudens beperkingen bij de wet gesteld en behalve voor zover zulks nodig is in het kader van het beoogd gebruik van deze website.

Privacy

chathut.nl respecteert de privacy van de bezoekers van deze website. De informatie die door chathut.nl tijdens het gebruik van deze website wordt verzameld, wordt door chathut.nl aangewend voor de evaluatie en verdere ontwikkeling van deze website. Alle verzamelde informatie met betrekking tot een bezoek aan deze website wordt anoniem geregistreerd en is niet te herleiden naar een (natuurlijk) persoon. Indien er persoonsgebonden informatie geregistreerd wordt, zal dit uitsluitend gebeuren na expliciete toestemming van de bezoeker.

Toegang

chathut.nl behoudt zich het recht voor om geheel naar eigen goedkeuring en zonder voorafgaande kennisgeving enige gebruiker de toegang tot deze website of enig deel daarvan te ontzeggen.

Zwaantjuh, chathut.nl