Adverteren bij Daisycon

 

 

Home | Chatten | BDSM Store | Lingerie | Gokkasten | Condooms | Dating | Links | Contact

 
 


Direct Chatten


Chat Nu!

10 Gouden Chat Tips


Advertenties


Linkpartners

Radio Caramba
Apresski.biz
Website slechts 1,25 p/mnd
Zoek een date!
StudentenTop100
Eigen startpagina?
A spellen Gratis Games
247 spellen.nl
Games & Video's
Radio Portal
StudieInfo.nl
Linkelink
Chat Startsuper
BorgIRC NET
StudieLink.nl

Chat Jouwstarter

Startee
Meer links...

Linkpartner worden?
Klik hier


Advertenties


Leuke Games


Dating


Adverteren bij Daisycon

Adverteren bij Daisycon

Adverteren bij Daisycon
 


Dating


Adverteren bij Daisycon

Adverteren bij Daisycon

Adverteren bij Daisycon
 


Het Weer

Downloads

Hier kun je een aantal veel gebruikte chatprogramma's downloaden en binnenkort volgen ook enkele add-ons voor mIRC, waarmee je je eigen chatprogramma meer functionaliteit kunt geven. Klik op de download-buttons om het downloaden te starten.

download-button =

Ken je ook nog goede chatprogramma's, die hier niet mogen ontbreken of ben je in het bezit van handige add-ons voor mIRC, die je graag met anderen wilt delen, stuur ze dan naar de webmaster.

ChatHutIRC 2.0 (nieuw)

ChatHutIRC 2.0, de nieuwste versie van onze chatclient is nu beschikbaar om te downloaden. De client is uitgebreid met een verbeterde Fluistercontrole, een verbeterde identificatiehulp, regelopmaak opties, prachtige namenlijst opties en nog veel meer.

Mirror 1

Mirror 2 (RapidShare)

ChatHutIRC 1.0

ChatHutIRC is de chatclient van ChatHut.nl en is gebaseerd op het bekende programma mIRC. ChatHutIRC heeft vele extra's zoals: fluistercontrole, een eenvoudig te bedienen talkersysteem, honderden popups, de handige ChanServ en NickServ scripts waarmee het beheren van een eigen kamer wel heel erg makkelijk wordt en zeer eenvoudig systeem om radio te luisteren tijdens het chatten.

NickServ Control

Handig script om NickServ te bedienen. Het registreren, authenticeren en identificeren wordt hiermee een fluitje van een cent

ChanServ Control

Zeer handig script om ChanServ mee te bedienen. O.a. kicken via ChanServ (niemand ziet dat jij het doet), nu nog gemakkelijker mensen toevoegen aan de toegangslijst van je kamer (of verwijderen van de lijst), secureops optie toegevoegd en je kamer op een gemakkelijke manier overdragen aan iemand anders.

Serverdocumentatie

Uitgebreide documentatie over de server en de services van IrcWorld. O.a. complete lijst van mogelijkheden en commando's van ChanServ en NickServ.

mIRC

Het meest gebruikte programma voor IRC chat. Let op, dit is een "kale" mIRC en heeft dus minder mogelijkheden dan "aangeklede versies. Het is ook mogelijk deze mIRC zelf uit te breiden met allerlei scripts, die mIRC extra functionaliteit kunnen geven. Een aantal van die scripts is te downloaden op deze pagina.

BorgIRC

BorgIRC is in Nederland verreweg het meest gebruikte programma om te chatten op IRC netwerken. BorgIRC is een zogenaamde "aangeklede" versie van mIRC met onder andere popups en een uniek talker systeem.

QNirc

QNirc is een chathatprogramma speciaal ontwikkelt voor gebruik op het netwerk van QuickNet/IrcWorld. Vooral de menu's voor het gebruik van ChanServ en NickServ zijn erg handig in dit programma.

IrcWorldScript

Het IrcWorldScript is speciaal gemaakt voor het chatten op het IrcWorld netwerk. Het programma is ontwikkelt door de systemoperators van IrcWorld en is nog in de ontwikkelingsfase.

TriviantPleinIRC

TriviantPleinIRC is een chatprogramma gebaseerd op mIRC, dat speciaal geconfigureerd is voor de chatbox TriviantPlein. Je hoeft dus vrijwel niets aan de instellingen te doen om in TriviantPlein te komen.

BlingBling Talkers

Pimp je mIRC (BorgIRC) met deze ChatHut "BlingBling Talkers". Pak ze uit en plaats ze in de map: C:\BorgIRC 2\System\Talkers\nl. Vervolgens ga je in het menu van BorgIRC naar "Chat opmaak" -> "Talkers" -> "Stel talker in" -> "Kies eigen talker" en dubbelklik op "BlingBLing Talkers".