Adverteren bij Daisycon

 

 

Home | Chatten | BDSM Store | Lingerie | Gokkasten | Condooms | Dating | Links | Contact

 
 


Direct Chatten


Chat Nu!

10 Gouden Chat Tips


Advertenties


Linkpartners

Radio Caramba
Apresski.biz
Website slechts 1,25 p/mnd
Zoek een date!
StudentenTop100
Eigen startpagina?
A spellen Gratis Games
247 spellen.nl
Games & Video's
Radio Portal
StudieInfo.nl
Linkelink
Chat Startsuper
BorgIRC NET
StudieLink.nl

Chat Jouwstarter

Startee
Meer links...

Linkpartner worden?
Klik hier


Advertenties


Leuke Games


Dating


Adverteren bij Daisycon

Adverteren bij Daisycon

Adverteren bij Daisycon
 


Dating


Adverteren bij Daisycon

Adverteren bij Daisycon

Adverteren bij Daisycon
 


Het Weer

10 Gouden Tips Voor Een Leuke Chat

Introductie

ChatHut.nl heeft gezelligheid hoog in het vaandel. Daarom geven wij hier een aantal zeer bruikbare tips om het chatten te veraangenamen, voor jezelf, maar ook voor je medechatters. Zoals bekend zwerven er op internet veel mensen rond die denken even snel een date te kunnen scoren door emailadressen over chatboxen te gooien of te adverteren voor zichzelf. Ook proberen veel mensen zichzelf te promoten met uitnodigingen tot "cammen". Veel van deze orthodoxe methodes werken niet of werken juist averechts. Houd onderstaande tips in gedachte als je een leuke chat wilt hebben en wie weet bloeit er iets leuks tussen jou en één van je medechatters.

1. Niet ongevraagd prive

Ongevraagd prive gaan bij andere chatters leidt vaak tot veel irritatie en zal de sfeer in de chatbox niet bevorderen. Veel mensen die op chatsites rondzwerven zijn op zoek naar een date. Het ongevraagd prive gaan zal hierin geen positieve bijdrage leveren, eerder een negatieve bijdrage. Netjes vragen of er iemand prive met je wil kan al een hoop irritatie wegnemen. Vooral als je net nieuw bent in een chatbox is het aan te raden nog niet meteen priveverzoeken te plaatsen.

2. Leer elkaar kennen

Door gewoon gezellig te chatten in de open chatbox over alledaagse onderwerpen kun je elkaar behoorlijk goed leren kennen. Je kunt zo bijvoorbeeld te weten komen of iemand nog vrijgezel is of al een relatie heeft, of iemand een man of vrouw is (een nickname geeft niet altijd duidelijkheid), wat iemand voor werk doet etc. etc. Wanneer je elkaar eenmaal een beetje kent, kun je altijd nog een priveverzoek doen.

3. Geen sexpraat

Het direct over sex (of cammen) beginnen schrikt vooral vrouwen erg af. Als je dat wilt, dan zijn daar andere sites voor of zoek eens naar een escortbureau in de buurt, misschien dat zij je kunnen helpen.

4. Geen contactgegevens

Het direct spuien van contactgegevens zal weinig effect hebben. Mensen worden overal op internet gewaarschuwd niet zomaar op links te klikken of zomaar wildvreemden toe te voegen aan bijvoorbeeld je MSN of Hyves. Vraag je af wat je zelf zou doen! Het kan ook gebeuren dat de verkeerde persoon je contactgegevens opvangt en er misbruik van maakt door je bijvoorbeeld te bestoken met spam of erger nog virussen.

5. Groeten

Gewoon even groeten staat iedereen heel erg netjes. Het gebeurt vaak dat mensen een chatbox binnenkomen zonder te groeten of weggaan zonder iets te zeggen. Eventjes "Hallo Allemaal" of "Dag Allemaal" is een kleine moeite en zorgt ervoor dat je meer geliefd raakt onder de andere chatters. Ook een ander groeten die binnenkomt staat heel netjes en kan helpen bij het leggen van contacten in de chatbox.

6. Geen aanstootgevend gedrag

Om onenigheid en ruzie te voorkomen is het raadzaam geen aanstootgevende uitspraken te doen of aanstootgevende nicknames aan te nemen. Zo zal een binnenkomst onder de nickname "Geileboy" niet bepaald veel succes oogsten. De kans is veel groter dat men juist zal denken: "Daar heb je weer zo'n wanhopig figuur". Ook met uitspraken als: "weg met al die turken" of "ik haat homo's" zul je niet erg goed scoren. Houd het netjes en beschaafd!

7. Alledaagse onderwerpen

Het klinkt misschien saai, maar het praten over alledaagse onderwerpen als het nieuws, het weer, je werk of school loopt vaak uit op de leukste gesprekken. Door het praten over alledaagse dingen kom je vanzelf op minder alledaagse dingen en dus interessantere gespreksonderwerpen. Gesprekken over alledaagse zaken zijn zeker niet per definitie saai.

8. Geef niet te snel op

Veel van de hedendaagse chatters bevinden zich op meerdere chatboxen tegelijk. Gevolg hiervan is dat men niet elke box continu in de gaten kan houden en dus soms wat minder snel zal reageren. Ga daarom niet te snel weg uit de chatbox als je niet direct een reactie krijgt. Misschien kwam je op een wat ongebruikelijk tijdstip de chatbox binnen. Probeer het dan eens op een ander tijdstip!

9. Aan de regeltjes houden

Houd je ten alle tijden aan de regeltjes van de betreffende chatbox. De regels van ChatHut.nl vind je hier. Het aan de regeltjes houden voorkomt waarschuwingen, kicks en in het ergste geval bans. Tevens zul je door het naleven van de regeltjes respect oogsten bij de beheerders en operators van de chatbox.

10. Kom regelmatig terug

Mensen leren kennen doe je niet in 5 minuten. Als je graag contacten wilt leggen via een chatbox dan is het dus raadzaam om regelmatig terug te keren en actief deel te nemen aan de gesprekken, alleen dan kun je mensen goed leren kennen.

Tot Slot

Probeer ten alle tijden te bedenken hoe je zelf op bepaalde situaties zou reageren. Ook wederzijds respect is zeer belangrijk. Wanneer je bovenstaande tips in acht neemt is er een kans dat je er een goede vriendschap aan overhoudt of misschien zelfs meer dan dat. In onze hoofdchatbox ChatHut zijn al meerdere goede vriendschappen en zelfs relaties ontstaan!

 

Andere bezoekers zochten naar:

chathut, chat, chatten, chatbox, chatten zonder aanmelden, chatboxen, mirc, vriendschap, dating, date, gezellig chatten, veilig chatten, leuk chatten, chatten voor kinderen, irc, kinderchat, msn, online triviant, tips veilig chatten, 30+ chat